Andrei Ciolacu / Marcel Ciolacu, anunÈ› de ultimă oră! Cine este candidatul - De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier.

Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier.

Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. Marcel Ciolacu, anunÈ› de ultimă oră! Cine este candidatul
Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră! Cine este candidatul from www.impact.ro
După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări.

"dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24.

Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei.

"dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei.

Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. ANDREI INIZIAN
ANDREI INIZIAN from premiilegopo.ro
După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări.

După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei.

După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24.

După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24.

Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. ANDREI INIZIAN
ANDREI INIZIAN from premiilegopo.ro
"dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis.

Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări.

"dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. După acest vot, eu și colegii care nu am făcut doza 3, vom merge să o facem, a spus el presei.

Andrei Ciolacu / Marcel Ciolacu, anunÈ› de ultimă oră! Cine este candidatul - De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier.. Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări. "am luat act de desemnarea făcută de președintele klaus iohannis. "dacă avem o majoritate, revenim la guvernare", a precizat ciolacu, citat de digi24. Ciolacu a făcut aceste declarații după ședința în care. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier.

Deci nu propuneţi să continuăm o soluţie proastă şi să avem alte aşteptări ciolacu. De astăzi, responsabilitatea lui dacian cioloș, ca premier.