Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Zmjeu432nhkcfm - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των.

Αφγανιστάν Ταλιμπάν - Zmjeu432nhkcfm - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των.. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη.

Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά.

M09fhrjyxsqyim
M09fhrjyxsqyim from www.kathimerini.gr
Οι ταλιμπάν βρίσκονται προ των πυλών της καμπούλ, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από.

Γιατί ρώσοι, κινέζοι, πακιστανοί και τούρκοι είναι «φίλοι» με τους ταλιμπάν 17 αυγ 2021 06:05 ταμείο ανάκαμψης :

Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Δυτικές χώρες απομακρύνουν διπλωμάτες τους από το αφγανιστάν λόγω της προέλασης των ταλιμπάν.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Γιατί ρώσοι, κινέζοι, πακιστανοί και τούρκοι είναι «φίλοι» με τους ταλιμπάν 17 αυγ 2021 06:05 ταμείο ανάκαμψης : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35.

Taduuq3juoevm
Taduuq3juoevm from www.in.gr
Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Δυτικές χώρες απομακρύνουν διπλωμάτες τους από το αφγανιστάν λόγω της προέλασης των ταλιμπάν. Απάτη, διαφθορά και αθέτηση όρων θα οδηγούν σε επιστροφή πόρων στην εε

Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα

Απάτη, διαφθορά και αθέτηση όρων θα οδηγούν σε επιστροφή πόρων στην εε Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Η ταχύτητα της προέλασης των ταλιμπάν στο αφγανιστάν φαίνεται ότι αιφνιδίασε όχι μόνο την τοπική κυβέρνηση αλλά και τις ηπα και πολλές χώρες της δύσης, καθώς επαρχίες και περιφερειακές πρωτεύουσες πέφτουν ή μία μετά. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες.

Απάτη, διαφθορά και αθέτηση όρων θα οδηγούν σε επιστροφή πόρων στην εε Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Γιατί ρώσοι, κινέζοι, πακιστανοί και τούρκοι είναι «φίλοι» με τους ταλιμπάν 17 αυγ 2021 06:05 ταμείο ανάκαμψης : Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα

Jybbduv W2hham
Jybbduv W2hham from www.onlarissa.gr
Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40.

Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Απάτη, διαφθορά και αθέτηση όρων θα οδηγούν σε επιστροφή πόρων στην εε Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα